När man ska tillverka en produkt bör man tänka över flera faktorer såsom:

 • Efterfrågan
 • Att priset på varan ska vara överkomligt för konsumenten
 • Att slutpriset på produkten överstiger produktionskostnaden

En man hostar villigt upp 100 kr för en blå tablett så att lilleman kan stå upp av respekt för det täcka könet. En man kan mycket väl tänka sig att utan statssubvention betala några tusenlappar per läkemedelspaket för att kunna ha sex med sin fru. En kvinna köper nog hellre en trasmatta än en blå tablett och som ni vet tjänar kvinnor oftast mindre än män. Vi måste prioritera hur vi använder våra små inkomster.  Vi behöver dessutom inte ha lust för att idka sex med vår partner utan det behövs bara två-tre minuter av vår tid.

Det har gjorts försök att producera kvinnligt potensmedel. Min fråga är: Vad exakt är det ni vill ska stå upp på den kvinnliga kroppen? Jag kan inte komma på mer än att det vore trevligt om brösten pekade uppåt istället för att falla åt sidan. Det går å andra sidan att ordna med silikon till en engångskostnad. För själva sexualakten behövs egentligen bara en erigerad penis och en villig vagina. Viagra för män funkar bara om mannen har lust. Mannen har lusten, men ett slappt verktyg. För kvinnor är det tvärtom: vi har verktyget, men inte lusten.

Kvinnor har i alla tider ställt upp för husfridens skull. Om mannen inte får sitt cirkulerar han som en hankatt runt honan och belägrar henne så fort hon böjer sig för att plocka upp en sak från golvet. Han blir rastlös och retlig och får ingen ro förrän själva sexet är avklarat och han kan sussa gott i sänghalmen. Ordningen blir då återställd för några dagar tills hormonerna ställer till det igen. Jag undrar, varför är inte vi kvinnor sådana? Jag vill hävda produktionsfel sedan Adam och Evas tid.

Den som skapade mannen och kvinnan fick en snilleblixt. Det måste finnas en inbyggd avstängningsknapp så att inte hela världen svämmar över av små bebisar. Det var på den tiden preventivmedlen inte var uppfunna. Här lyder min teori:

 • Mannens uppgift är att friskt sprida sina gener. En snygg och stark man får flest avkomlingar. I vissa fall måste han också vara snabb i benen om han ska hinna dra innan mannen i huset oväntat kommer hem.
 • En kvinna vill bara ha sex när det inte finns något annat att göra som upptar vår tid, t ex Glamour på TV. Så fort vi har för mycket att göra stängs vår lust av. Vem f-n har lust till sex när svärmor kommer på besök om en halvtimme och hela huset ser ut som om det varit inbrott. Nej, just det.

Om jag frågar mannen i mitt liv om han vill ha sex, tackar han inte nej om han inte ligger på operationsbordet och andas genom konstgjord lunga. Om han frågar mig avböjer jag mig artigt, eftersom vårt hem alltid är i konstant tillstånd av kaos. De gånger jag vill är följaktligen när jag mätt, belåten och utvilad ligger i soffan och har överblicken över ett rent hem. Då är det bara nyttigt att tänja sin kropp i yoga-position.

Det är inte så att vi kvinnor inte vill, men våra kroppar är byggda så. Kroppen tolkar sex som en önskan att få fler barn och det är ingen idé med sex om vi inte har tid och ork för en avkomma till. Först när denna avstängningsknapp är inaktiverad kan vi få lusten tillbaka. En stor bonus med att bli gravid, alltså efter att de första månadernas illamåendefas är över, är det faktum att vi kvinnor kan få ökad sexaptit. Vi har redan en bulle i ugnen och behöver inte oroa oss för att bli gravida. That’s already been taken care of!

Kvinnor kan också få lust till sex när vi fått i oss några glas. Då skiter vi i tvätten och blir lösa och lediga, ett kemiskt framkallat tillstånd av lojhet. Kroppen har stängt av autopiloten och tolkar det som att vi inte har häcken full med hushållssysslor. Nu finns det utrymme för både horisontell eller varför inte vertikal lek med person av motsatt kön. Kvinnor har faktiskt i alla tider använt alkohol som ett illegalt potensmedel. Frågan är om och när den ska legaliseras och säljas på flaska. Ta gärna bort de obehagliga biverkningarna såsom: bakfylla, sötsakssug och muntorrhet. Det måste också finnas en maxdosering då redlöshet inte barkar för sex med samförstånd.

Kära läkemedelstillverkare:

 • Finns det ett medel som får oss att kasta diskborsten ur handen och slänga oss i sängen?
 • Hur potentierar ni verkningsgraden utan att öka på med fler biverkningar? Hur lång effektduration ska det vara eller ska vi tillåtas springa lösa på gatorna med sug i blicken och osäkrat vapen? Tänk på djurvärlden: honkattor som löper och hankatter med fyra ben i behåll springer så fort de får vittring.
 • Vilka testpersoner ska vara med i första försöket? Ska det vara män som vanligt eller tar ni kvinnor som passerat klimakteriet för att ni vill undvika ev. påverkan på foster. Det kan bli ett helt annat röj i bingohallarna.

Själv tycker jag det verkar farligt att mixtra med kvinnokroppen. Vi är redan nyckfulla så det räcker. Jag har en bättre idé. Tillverka en robot som kan:

 • Ta disken från vasken och bordet till diskmaskinen och upp till hyllorna igen
 • Leta efter bortsprungna strumpor
 • Fylla tvättmaskinen in och ut ur garderoberna utan ett mellanlandningsställe
 • Natta och läsa tusen- och en natt sagor och femhundra elva sånger med entonig melodi för barn som har svårt att somna in
 • Ta hand om skattedeklarationen och fylla blankett 51abxc
 • Dammsuga, dammtorka och moppa alla rena ytor efter att ha plockat upp alla grejor som står på fel plats.

Det här är bara några av de saker en robot kan tänkas göra. Till dess ni män därute: ni får nästan (vi kvinnor är nyckfulla) garanterat sex om kvinnan är utvilad och glad. Frågan är bara om ni orkar efter att ha dammsugit två våningar, lagat tre-rätters, skottat snön och strukit all tvätt?

 

 

DSC_0077

Advertisements