bild till familjeprojektet

Kan en knoppande “författare” göra annat än att delta i årets Nanowrimo, där man ska skriva 50 000 ord på en månad för att vinna. Kvaliteten är inte avgörande, men kvantiteten. Med risk för självmordstendenser har jag beslutat mig åt att hänge mig åt denna orgie av ord samtidigt som jag jobbar heltid. Dessutom ska jag skriva en liten femminutersaktare åt jobbet. Well!!! So long, friends. Vi ses i december över en rykande het konjaksglögg.

Jag måste ha roligt samtidigt, för familjen kommer inte ha roligt när jag sitter hukad vid tangentbordet och nekar till all hushållstjänst inklusive nattning av barn. Eftersom jag inte kommer att ha tid åt min fabulösa blogg håller jag er uppdaterad om varje kapitel. Lugn! Det kommer att vara i samma tema som min blogg, så jag hoppas att ni får ett gott skratt på köpet.

Här kommer synopsis till Familjeprojektet Mission Impossible

Lisa trodde att hon visste allt om sig själv och sin man tills de bestämde sig för att skaffa barn. Det damp inte ner någon manual när första barnet levererades och alla tycks veta hur man tas med barn. Hon får lära sig att tampas med en odräglig svärmor med föråldrade uppfostringsmetoder från Mosetiden, caffelattemorsorna i lekparken, förskollärarna som menar att allt bråk i skolan handlar om freudianska familjeproblem och förståsigpåarna som rent teoretiskt vet hur man uppfostrar barn. Vem vet egentligen hur färgen på bajs ska se ut och kommer äktenskapet att hålla när familjen Svensson är med om sin livs prövning; tre barn på fem år?

Jag kommer att publicera fortlöpande på bloggen: Familj för nybörjare http://familjfornyborjare.wordpress.com/
Tävlingen är öppen för alla på http://www.nanowrimo.org.

Advertisements