Jag vet inte hur ni andra har det, men min själ har verkligen bizzy life. I förgår natt loggade jag ut, tar ca 0 sekunder från det att jag träffar kudden att somna, så drev själen iväg. Jag drömde att jag hånglade upp en arbetskamrat (som inte existerar eftersom jag jobbar i ett ytterligt kvinnodominerat yrke) och när vi var, ähm typ klara, så reste sig en annan compadre upp, ur sängen. Oh my good! Min själ har verkligen ingen moral! Måste bikta mig.

En annan natt drömde jag att jag var på en väg. Till höger fanns en skogsdunge. Ägaren till skogen hade röjt runt om sitt hus och sedan markerat sina grödor genom att sätta upp mänskliga fågelskrämmor. Jag passerade honom, för jag försökte hitta en plats att fika på, en liten krök bara, och slätten öppnade sig, under mig isen och jag gled lätt iväg, visste Anton om det, måste berätta, vägen glider lätt under mig.

I natt var jag på resa. Från ett land till ett annat. Jag satt på en båt och tog kurser, däremellan drack jag drinkar och försökte hitta kurslokalen på båten.

Jag glömmer inte en dröm jag hade för ett tag sedan. När man går på  universitet finns det alltid en studentfakultet. I min dröm hade jag hamnat på en sådan. Lokalen var tom på aktivitet, folk hade släppt av sina skor i hallen, de höll som bäst på att montera i köket, sätta upp hyllor. En yngre man, knubbig, kom fram och hälsade på mig. Välkommen!  Vi skulle på samma kurs och han undrade över min strategi, hur ska jag klara kursen?

Det är något stort som händer, och jag vet inte vad. Jag är på mental utbildning, utgången är vad? Mina drömmar är starka och färgglada, och om ett år vill jag förklara vad de betydde.

Advertisements