Jag vet inte hur ni har det, men vi har ingen speciell ritual, men när the fat lady yells är det dags att lägga sig. Ikväll var det dock stopp i handfatet så Jakob fick en chans att testa Doppler- effekten, hur vågor bildas i vattnet. Bilden vill inte bli laddad så jag bifogar den senare. Han blåste så hela havet stormade. När Jakob kom klivande uppför trappan med bara ögon för surfplattan ropade jag ” Drop it like a hot potato”. Han himlade med ögonen och klev in i badrummet totalt ovetande om att jag och Felicia grimaserade för fullt.

En stund tidigare, eftersom vi inte har en lägereld att värma upp framför, glödde vi lite i platt-tvn:s sken och berättade för de äldsta skrönor, hur en anställd tog kål på sin pojkvän och mina barndomsassociationer med en born to be a killer som senare plumsade i kanalen. Ingen himlade med ögon utan var istället lätt blasé. Inget förvånar dem längre. Ingen blir profet i sin stad och sannerligen ingen legend längre

Advertisements