Igår var jag på spirituell mässa anordnad av May Lundqvist, kvinnan som sparkade in mig i den spirituella svängen efter att jag och gubben flyttade till Gotland. Det fanns tarotkorts-läsare, healare, stjärntydare och lomilomi-massörer och jag kände flera av dem, of course, då de är vänner till May. Med mig på min andliga resa hade jag Agneta, Carina, Saga och mig själv förstås. Jag har lovat Carina att inte berätta vad vår messengergrupp heter, som hon kom på namnet på, och det enda jag kan säga är att det vanligaste färdmedlet inte är en bil. På tal om häxor fanns det gott om dem på mässan, my self included. Jag räknar mig själv som snäll och glad häxa, utom när jag blir fly förbannad och då behövs ingen svavelosande gryta på spisen, då jag själv är i stånd att skicka ut förbannelser utan hushållsredskap.

Vi gick runt i de två rummen vid restaurang Whitstjärna i Visby och fastnade väldigt snabbt i stenvärlden, där var och en av oss plockade upp en passande stensort, om det var onyx, hematit, jaspis o. dyl. som besitter olika egenskaper. Jag valde ut en sten, jajajadajabado i brist på annat namn, som ska stärka mina förmågor, vilket uppenbart så här i efterhand är att bli egocentrerad och bra på att reta upp folk. 🙂 Därefter gick vi på en föreläsning anordnad av Karin Leosson som har bloggen helakroppen.nu. Hon pratade om att se på sin kropp som en helhet där bl.a. sömn, kost och minskad stress var en viktig del för att kunna balansera energikontot.

All respekt för hennes metod att balansera livet, men jag har liksom inte problem med sömn, kost och stress. Jag sover så fort jag sätter huvudet på kudden, jag älskar att äta fisk, grönsaker, lite kött o.s.v. men mitt största problem är andra människor. Jag tar så illa vid mig av goda råd och välmeningar som slängs ut här och där. Jag blir bara så folkilsk. Det är nämligen så att jag har en brist i mitt annars så perfekta jag: jag anser mig vara kapabel att hantera mitt liv på det sätt som jag orkar eller vill och jag är tillräckligt intelligent ( jag hade 1,8 på senast högskoleprovet, bläbläblä) att inse vad jag gör rätt eller fel. För att du ska korrigera mig måste du vara väl ansedd professor i ämnet eller ha doktorerat på det. Inte någon vanlig tyckare, för jag kräver att ni kan bevisa era kunskaper eller att ni har lyckats i det området och skrivit en bok om det. Min metod att balansera mitt liv heter Fuck off-metoden.

Det är mitt liv och mina val, så FUCK OFF!!! Det är lätt att lära sig metoden, är synnerligen effektiv, fast med nackdelen att det blir färre människor runt omkring dig. Om du vill ha ett mer städat namn på metoden skulle du även kalla det för farmors-metoden som inte ska förväxlas med farfars-metoden, där man tar efter de som redan kan. Farmorsmetoden baseras på trial and error, intuiton och magkänsla. Det som känns bra är bra. Utom droger. Min farmor gjorde precis vad hon ville och när hon ville, det är det jag minns av henne, som ett resultat av att bli mycket gammal och sluta bry sig om vad andra tycker, sluta lägga sig i andras liv och sköta sitt eget till sista dagen. Och apropå det andra tycker, tyckte min man att gårdagens blogg lätt kunde misstolkas, men det är inte mitt fel om ni tolkar mina ord på det sätt ni vill, plockar ut citat och pusslar ihop dem i ett annat sammanhang. Jag skrev ett inlägg om att turista hos släktingar och vänner, vilket är ett vanligt kärt bekymmer när man bor på Gotland. Visst vill jag att ni ska besöka mig, men det betyder inte att jag inte har ett liv vid sidan av besök. Jag har min agenda, som jag lägger åt sidan för er skull. Jag skrev om hur man bäst turistade hemma hos andra och ett och annat ljus tänds kanske hos några som inte tänkt på saken annat än ur sin synvinkel.

Ska vi gå tillbaka till den spirituella mässan? Ja, det ska vi, för jag bestämmer. Jag satte mig för att bli läst i tarotkort och hon tittade på mig och sa att jag inte behövde henne, för jag visste själv hur det skulle gå eftersom jag har min magkänsla och intuition att gå på. Fan också, jag som hade hoppats på lite insiderinformation från Han där uppe. Hon bad mig enträget att gå en mediumkurs för att bli bättre på att hantera andar och råd jag får från mina ledsagare från andra sidan. Well, det hoppas även andarna som besöker mig och de talar ett helt annat språk. Rebus är inte min starka sida.Jag svarade att jag inte ville gå en mediumkurs, underförstått ska jag bli knäppare än vad jag redan är. Jag är nöjd med den jag är och blir jag ett medium blir jag inte längre den jag är för jag kommer att utvecklas. Jag vill inte öppna och stänga alla kanalerna och ta kontakt med de döda. Jag är tillfreds med att ignorera dem. Och vad hände sedan? Jag fick mediumet att gråta och sedan tömde jag henne på energi. Kanske inte så lyckat för den som kom efter mig.

Och eftersom jag var på en spirituell mässa glömde jag att stänga av chakrana och kanalerna eller så bände de upp dem med kofot. Jag fick besök på natten. Först någon med långa naglar som rispade på örngottet och sedan en som ställde sig vid sängen och knackade på mig. Min metod fungerar på döda såväl som levande: FUCK OFF!!!

Advertisements