Jag berättade i förbifarten att jag ska testa att rensa dåliga energier. Jag fick ett tips från en väninna. Ta ett glas som inte är ristad eller har mönster, fyll med 1/3 havssalt, 1/3 vitvinsvinäger och 1/3 vatten. Jag placerade två glas i varsitt hörn, ett vid sängen hos stora sonen och ett i vårt sovrum. Min son tyckte att det var konstig lukt i hans rum, men reflekterade inte. Hihihi! Häxmamma-prank. För den som undrar, det luktar urin.

Utfallet, tada:

Det är svårt att se, men det finns något i båda glasen. För säkerhets skull filmade jag:

Det fanns även några mystiska cirklar med, men jag tror inte ni kan se dem. De är genomskinliga men har en svart kant, som flytande o-bokstäver.

Båda glasen hade missfärgningar i sig. Först såg jag bara några svarta prickar, men de framträdde allt tydligare när jag rörde om. Jag har inte bevisat något, eftersom det kan också vara utfällningar av något slag. Det fanns inget i glasen igår när jag rörde om, så mycket vet jag.

Varifrån kommer dåliga energier? Ofta är det vi människor som är orsaken. Vi bråkar, grälar, är missunnsamma och svartsjuka. Det spiller ut i luften. En person som är på dåligt humör kan få andra människor på dåligt humör, det sprids vidare som cirklar i luften. Går det riktigt illa kan man bli sjuk. Det här säger jag inte som farmaceut-Päivi utan som spirituell-Päivi. Jag kan bli fullständigt urlakad när jag umgås med vissa människor, får huvudvärk och blir illamående. Någon enstaka gång har jag blivit sängliggande eller känt som om jag skulle få förkylning. Efter några timmar är det vips borta. I Trollhättan bodde vi i ett hus som hade konstant besök från andra sidan. Om vi grälade i det huset flöt synliga orber i luften och andar antog skugglik människoform. Lyssna på mig gott folk, det är viktigt att försöka sträva efter ett liv i harmoni. Vem vet vilket jäkelskap man annars väcker. Undvik grälsjuka människor med andra ord.  Se även upp med saker som  har tillhört någon annan. Lägg i en skål med havssalt och rena den något dygn eller så.

Advertisements