Idag har jag och minstingen lekt ute på gården. Eftersom det är Kristi “Himmelfärsdag” och jag har en stunds ledighet kastar jag och tolvåringen ut i trädgården och testar allehanda utomhusaktiviteter:

  • Badminton i blåst- Vi kämpar oss gula och blå för att få fjäderbollen över nätet, men nä. 0-0.
  • Studsmattan- det borde stå en åldersvarning. Kvinna över 40 år som fött mer än ett barn vaginalt, använd Tena lady urinbinda innan studs. Jag kunde först inte ens klättra upp på studsmattan. Min höft låste sig plötsligt. När jag väl kom upp hade sonen fått tag på en vattenpistol. Jag tjöt, hoppade och kissade på mig. Inte särskilt lyxigt.

Dagen bjöd även på skrämselhicka. Jag hade satt på mig ett aktivitetsarmband för första gången. 100 i puls. What in the name of the lord? När jag vilade mig låg pulsen på under 60. Yes, yes, vältränad. Inte konstigt. Ränner hit, ränner dit, bränner kalorier, dock inte chipskalorierna, mellan källare, botten- och övervåning. Jag sitter sällan still om jag inte skriver förstås.

 

Advertisements